Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Köszönöm! :)

2012. december 29. | Egyéb | hozzászólás

Köszi! :)Ma azért írok nektek, mert szeretném megköszönni  azt a sok jót, amit Tőletek kapok. Mikor december elején elkezdtem blogolgatni, nem gondoltam volna, hogy ennyien el fogjátok olvasni, amit írok és ennyi pozitív visszajelzést fogtok küldeni. Jó pár bátorító emailt kaptam az elmúlt hetekben, ami nyilván nagyon jól esik és megerősít abban, hogy érdemes csinálnom azt, amit csinálok.

Amikor először kitaláltam, hogy blogot akarok írni, sokan kérdezték, hogy minek, hiszen sok időmet és energiámat el fogja venni. De úgy gondoltam, hogy ha az írásaimmal akár csak 1-2 embert el tudok terelni egy jobb irányba és mozgásra tudom motiválni őket, már megéri. És úgy tűnik, ez megtörtént. :) Ezt az emailt kaptam egy nagyon kedves lánytól:

Szia!
Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon jó és igényes a blogod, jó dolgokat írsz jó formában!
Én az utóbbi 3 évben kezdtem el rendesen sportolni (az egészséges étkezéssel előtte se volt gond, mindenki orvos itthon), de néha tényleg kell az embernek az a plusz löket, amit pl. a te blogod is adhat.
Szóval tényleg nagyon tetszik a blog, és szerintem sok embernek adhatod meg ezzel azt a kicsi pluszt, ami néha kell az embernek, hogy sima tv nézés helyett mondjuk szobabiciklizve nézze a tv-t.
Csak így tovább!
Üdv: Szilvi

Hát ettől az emailtől majdnem besírtam… Tök jó érzés, hogy olvastok és tök jó érzés, hogy valaki azért kezd el esetleg edzeni és egészségesebben táplálkozni, mert én felhívom erre a figyelmét. Az ilyen és ehhez hasonló visszajelzések miatt úgy döntöttem, folytatom, amit elkezdtem és ezúton is arra buzdítanálak titeket, hogy ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok vagy amiben kikérnétek az én véleményem, írjátok meg és igyekszem eleget tenni a kéréseknek. Már van egy-két dolog a tarsolyomban, de minél több, annál jobb, szóval hajrá-hajrá! :)

Na, ennyit erről, ez most kikívánkozott belőlem, még egyszer köszi-puszi, és további szép napot nektek! :)

Ez a kép azért kell ide, mert menő és mert ha nincs kép egy cikkben, akkor az nem tetszik nektek. Szóval itt van, nyár van, szeressétek.

Ez a kép azért kell ide, mert menő és mert ha nincs kép egy cikkben, akkor az nem tetszik nektek. Szóval itt van, nyár van, szeressétek.


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3361

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim