Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Boldog új évet mindenkinek! :)

2012. december 31. | Egyéb, Hitek / tévhitek | hozzászólás

Először is szeretnék nektek nagyon boldog, sikeres 2013-at kívánni! Remélem még ha eddig nem is, de az új évben mindenki megpróbál majd kicsit tudatosabban élni, többet mozogni, egészségesebben élni. És ennek eredményeképpen garantáltan energikusabb, sikeresebbek és kiegyensúlyozottabbak lesztek!

Pezsgő

Úgyhogy inkább ahelyett, hogy szimplán sikerekben gazdag, boldog új évet kívánnék, az mondom, hogy itt az ideje az életmódváltásnak, ne az újévi fogyókúrát tervezgessétek, aminek úgysincs semmi értelme hosszú távon, hanem kezdjétek el megváltoztatni a mindennapi szokásaitokat, mert ha ezt megteszitek, az élet minden területén sokkal eredményesebbek lesztek!

 

Party time Gondolom, hogy éppen most már mindenki a ma esti partiba készülődik (nekem is ezt kellene csinálnom, mert már most késésben vagyok, de előtte még gyorsan írni akartam nektek egy kicsit). Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok! :) Viszont ha már a szilveszteri buliról van szó, ünneprontó módon szeretném megemlíteni, hogy érdemes odafigyelni arra, mit fogyasztunk az este során, ugyanis meglepően sok kalóriát tartalmaznak például az alkoholos italok. (Ha szeretnéd megtudni, pontosan mennyit is és hogyan is van ez, kattints a “Tovább” gombra!)

Azt gondolnánk, hogy az iszogatás, a szilveszteri pezsgőzés nem árthat, ugye? :) És ez persze így is van, ha mértékkel űzöd az ipart. De érdemes belegondolni, hogy attól, hogy nem forrócsokit iszol, hanem alkoholt, meglehetősen magas energiatartalmú italt fogyasztasz, úgyhogy csak óvatosan! ;)

Hízlaló italok

Kicsit konkrétabban: ha például megiszol 3 deciliter pezsgőt, az ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint egy hotdog (250 kcal). Két és fél deci tokaji aszú pedig egy mekis Big Mac szendvics energiatartalmával ér fel (550 kcal). Elképesztő, nem? Egy gyros pitában pedig egyenlő három sörrel (0,5 liter), ami nem kevesebb, mint 600 kalória! Aki nem szeretne felesleges kalóriákat bevarázsolni magába ma este, az kétszer is gondolja meg, mit iszik. :) A pálinka, whiskey, Brandy, tojás likőr és társaik rengeteg kalóriát tartalmaznak, ezektől érdemes óvakodni, de persze ha nem vedeljük ezeket az italokat, nem kell félni tőlük. Egy szilveszteri buli alatt elfogyasztott 1-2 pohárka valamitől nem fogunk elhízni, szóval no para. :) Ha viszont még ma este is extratudatos szeretnél lenni, alkoholizálás helyett inkább táncolj!

Tánc

Egy óra tánc közben 450 kalóriát égetsz (persze ez az intenzitástól függ), így egy nagyon hatékony mozgásformának számít. Élvezzétek az estét, vagy így vagy úgy, jövőre pedig folyt. köv.! :) Puszi!

Bogi


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3361

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim