Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Egy nem átlagos napom :)

2013. január 14. | Egyéb | hozzászólás

Mivel ma hószünetet rendeltek el az iskolában, ahol dolgozom, itthon kezdtem el cikket írni nektek. Azóta viszont történt valami, amit egyszerűen meg kell osztanom veletek, annyira jó. :) Kis háttérsztori (életem története 2 sorban): gimnázium 10. osztálya óta (2006 óta) együtt vagyok  a barátommal, Ádámmal, aki egy nagy barom. De szó szerint. Egy igazi állat. Már 7 éve nyomja nekem a poénjait és én csak tűröm és tűröm…

Ádi + Bogi

 Mivel éppen ma vagyunk 7 évesek (elég menők vagyunk már), ezért intézett nekem egy kis reggeli meglepetést… Mintha nem lett volna elég a hóesés. :) Nem akarom lelőni a poént, majd holnap reggel a Music FM Önindító című műsorában hallható lesz, de lényeg, hogy először egy telefonhívás nevettetett meg, aztán pedig ő, az alábbi levéllel, amit még 2 hónapja, októberben (!) írt a Music FM-nek. Én halálra röhögtem magam rajta… :D Ádám a legkedvesebb, legviccesebb ember a világon, és én nagyon szeretem őt! (Tudom, hogy senkit nem érdekel, csak úgy mondtam.) ;)

Ezt a levelet érdemes elolvasni…

Tisztelt Music Fm Önindító csapat!

Sokszor hallgatom a műsorukat reggelente, amikor tehetem. Nem mondom, hogy a Sebestyén Janit soha nem hallgattam, de most már kezdek megtérni, melynek egyik oka a telefonbetyár. Meg a Rákóczit amúgy sem csíptem soha. A barátnőm és én szívesen hallgatjuk a telefonbetyár részt a reggeli műsorban. Szó, ami szó Harsányi úr kellemes perceket okozott már a barátnőmnek, mivel nagyon tud rajta nevetni. No nem ám a viccein, hanem azon, hogy olyan az arca mint egy békáé. Ő ezt mondja. Az autónkba ki is ragasztottunk egy képet Önökről, hogy arcokat tudjunk társítani a hangokhoz. Többek közt ezért is kellett áttérnünk a Morning Show-ról az Önindítóra, mivel Balázsnak amúgy is nagy a feje, a Rákóczinak meg akkora arca van, hogy nem fért ki a kocsiba. Egy picit így is nehéz kilátni, de eddig megúsztuk három könnyebb közúti balesettel. Steve képe már kicsit meggyűrődött, de így sokkal jobban hasonlít Bruce Willis-re! Amúgy mindketten jól vezetünk ám, apró szépséghibákkal. A barátnőmet egyszer láttam nem belenézni egy tükörbe, ami a közelében volt. Amikor beletolattunk a mögöttünk állóba.

Tényleg nem akarom húzni az idejüket, ezért csak pár mondatban mesélek magunkról: 1989-ben születtem Budapesten. Szép nyári nap volt, amiből mondjuk nem láttam semmit, mert hajnalban születtem. Ádámnak hívnak, ezért nomen est omen utálom a karácsonyt és a mikulást. A karácsonyt azért mert egybeesik a névnapommal és mindig csak egy ajándékot kapok. A mikulást meg csak úgy. Ezzel elhasználtam két utálatkártyámat a háromból, az utolsót ezidáig Önöknek tartogattam, ha esetleg nem teljesítenék a kérésemet.

A barátnőm velem egyidős Budapesti lakos. A testmagasságát illetően némi kihívásokkal küszködik, ami a legjobban abban nyilvánul meg, hogy 160 cm-es magasságot merünk hazudni, bízva abban, hogy ez a +4-5cm talán belefér a szemmérték hibahatárába. Jelenleg egy amerikai magániskolában dolgozik tanár gyakornokként, ahol rengeteg befolyásos és gazdag gyereket tanít. Ez fontos lehet az átverés szempontjából azért írom. Nagyon szereti a camambert sajtot. Ez nem fontos, de azért leírtam. Egyébként a fokhagymás ízesítés a kedvence. Ez sem fontos. Egy szó mint száz és most már tényleg nem szaporítanám a szót tovább, ezzel a másfél méteres hölgyeménnyel vagyok már több, mint hat éve és jövőre, 2013 január 14-én leszünk hét évesek. Ez egy hétfői nap, és ha minden igaz és addig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (remélem ezzel a kulcsszóval átjutok a spamszűrőn!) is úgy akarja, akkor aznap lesz Önindító. Ha jól gondolom, akkor telefonbetyárnak is lennie kell. Arra gondoltam, hogy aznap felhívhatná Őt Harsányi úr valamilyen jól megkomponált tréfával. Iszonyú naiv egyébként, biztosan mindent be fog venni. Egyszer egy napon keresztül ringattam abban a hitben, hogy a szavannán gizellák élnek, nem pedig gazellák. Nem azt mondom, hogy buta, sőt, képzeljétek Ő találta fel a spanyol viaszt! (legalábbis sokszor ezt gondolja magáról)
Tehát, szeretném, ha meglepetésként kitalálnánk neki valamit aznapra. Nekem vannak ötleteim, de nem igazán tudom hogy ez hogyan megy Önöknél, hogy ki találja ki az átverés témáját. Remélem nem Steve, neki elég érdekes* a humora. Ettől függetlenül, minden Önök által kitalált csínyre is kíváncsi vagyok, ha ez a protokoll. Tehát a kér(d)ésem az, hogy lehetséges-e megviccelni a barátnőmet január 14-én? Kérem a döntés meghozatalakor vegyék számításba az autónkba elhelyezett képek felhelyezési költségét és azt, hogy nemrég még Morning show hallgatók voltunk, ezért egy ilyesfajta negatív élmény könnyen vezethet akkora csalódáshoz, hogy a tudatalattink újra visszakapcsoljon arra. Nem szeretnék drasztikus eszközökhöz folyamodni, de ha kell, ha nagyon kell és nincs más lehetőség kész vagyok elhasználni az utolsó utálatkártyámat Önökre.

Válaszukat előre is köszönöm!

Nagy tisztelőjük,

Drobinoha Ádám

ps.: Szeretjük magukat! ;)
————————————–
* itt értsd: szar


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim