Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

O-ó, átvertek…

2013. január 15. | Egyéb | hozzászólás

Íme, itt az ominózus rádióműsor, amiben Harsányi Levente sikeresen átvert engem tegnap. Köszönet érte Drobinoha Ádámnak, aki ezt az egészet intézte! :) És ha szemfülesek vagytok, hallhatjátok, hogy Levi erre a blogra hivatkozva keresett meg engem, még a mottómat is megemlítette, “Ne a kifogásokat keresd!”. :) Ádit megkérdeztem és ő nem mondta el neki a mottómat, ami azt jelenti, hogy Levi feljött az oldalra információt gyűjteni rólam. Ez pedig azt jelenti, hogy annyira menők vagytok, hogy ugyanazt a blogot olvassátok, amit maga a nagy Harsányi Levente, a Telefonbetyár! Gratulálok, jó helyen jártok! ;) Élvezzétek! :)


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim