Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Ha van egy kis sütnivalód. ;)

2013. január 25. | Életmód, Táplálkozás | hozzászólás

Tudtátok, hogy a sütőtök mennyi mindenre jó? Jótékony hatással van az emésztésre, szebbé varázsolja a bőrödet és mint számomra kiderült, még a megfázásos, gyulladásos betegségek ellen is hatékony! Nekem való! Nekünk való! :) Mi itthon már évek óta szoktuk enni, mikor szezonja van, az egész család szereti (még apukám is, aki általában messziről kerül mindent, ami egészséges lehet, és aki szerint vizet csak a lovak isznak). Szóval elhihetitek, tényleg jó és finom, sütve legalábbis mindenképpen, én garantálom. :)

Laza kis sütőtöközgetés karácsony táján, idióta sapkában, idióta fejet vágva.

Laza kis sütőtöközgetés karácsony táján, idióta sapkában, idióta fejet vágva.

Mi általában cikkekre vágjuk és sütőben megsütjük. Néha csorgatunk rá mézet is, de csak ünnepnapokon. :) Ennyi az egész. Nagyon egyszerű elkészíteni, semmi más nem kell hozzá, csak egy sütő (érdemes alá sütőpapírt tenni, csak hogy könnyebb legyen utána takarítani). A sütőtökből lehet továbbá krémlevest is csinálni, én azt is nagyon szeretem, főleg pirított tökmaggal a tetején, nyami. :)

A sütőtökben többek között rengeteg C-vitamin, karotin, kalcium, cink, mangán, vas, B1, B2 és B6 vitamin van, és méghozzá egy igen alacsony kalóriatartalmú étel (100 g / 77 kcal), így ha valaki nem tudná, mit nassoljon nap közben, ez egy tuti-tipp! :) Jó étvágyat hozzá!


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim