Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Boldog boldogság napot!

2013. március 20. | Egyéb | hozzászólás

Halihó Bombajó! :)

Bogi boldog

Tudtátok, hogy ma van a boldogság világnapja? :) Ezen a napon gondoljátok át, mi / ki tesz boldoggá titeket és legyetek hálásak érte! Mondjátok ki, miért vagytok boldogok! Már ennyitől jó kedvetek lesz és így mást is boldogabbá tehettek!

El is kezdem: én boldog vagyok, mert tök jófej emberekkel (barátokkal, munkatársakkal, családtagokkal) vagyok körülvéve, akiket szeretek és ők is szeretnek. Boldog vagyok, mert szeretem a munkámat és mert az emberek is megbecsülik, amit csinálok. Boldog vagyok, mert ma gyönyörű napsütéses idő van és délután el tudok majd menni egy hosszú sétára egy jó baráttal, ami után a kedvenc ételemet fogom majd enni a kedvenc éttermemben (chillis csirkét, ha esetleg valakit érdekel, melyik a legfinomabb étel a világon). Továbbá boldog vagyok, mert úgy érzem, mindenem megvan, amire szükségem van és mert tudom, hogy addig lehetek boldog, amíg csak akarok! Hiszek benne ugyanis, hogy attól boldog valaki, mert boldog akar lenni és ezért mindent megtesz. És én továbbra is dolgozni fogok azért, hogy ilyen elégedett maradhassak magammal és a környezetemmel!

Szeretném, ha ti is megfogalmaznátok, mi jó az életetekben és megpróbálnátok – legalább ma – erre koncentrálni! A pozitív gondolatoknak meglesz az eredménye, meglátjátok. :) Szóval, mi tesz Téged boldoggá? Kommentben várom a választ! :)

Nagyon boldog boldogság napot kívánok mindenkinek!


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim