Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Elliptikus tréner – jó vagy nem jó?

2013. április 12. | Egyéb | hozzászólás

Pár nappal ezelőtt kaptam egy olvasói emailt, amit úgy gondoltam, közzé teszek, persze a kérdésre adott válaszommal együtt, mert feltételezem, másokat is érinthet a felvetett téma. Ha bármi hozzáfűznivalótok van vagy akár az enyémtől eltérő véleményetek, kommentben várom őket! :)

Szia Bogi!

Szeretem az oldalad, a blogod, nagyon sok hasznos és érdekes témáról, lehetőségekről írsz. Sajnos nincs lehetőségem feljárni az általad tartott órákra a BME Sportközpontban, de a Nővéremet ösztönzöm, hogy helyettem ne hagyja ki. Remélem nem veszed tolakodónak a levelem, a tanácsod ill. véleményed szeretném kérni, hogy mennyire jó, hasznos, eredményes az elliptikus tréner használata?

Nem több tíz, de azért pár kilogrammos súlyfeleslegem van és hamar elfáradok. Jártam aerobikra (ahol kiköptem a tüdőmet is), most pedig vizitornára járok. Imádom a vizet és itt nem szakadok meg. A futás, kerékpározás lehet, hogy hatásosabb lenne állóképesség javítására, ám most lehetőségem lenne kapni egy elliptikus trénert és nem tudom érdemes-e beszerezni?

Előre is köszönöm visszajelzésed, további szép esetét!

Mónika

elliptikus tréner
Szia Mónika!

Köszönöm a kedves soraidat!  Az ilyenekért érdemes blogot íni. :)

Mindenképpen jó és hasznos az elliptikus tréner, nagyon jó edzést lehet tartani vele, ha megfelelő intenzitással mozogsz! Én is szoktam használni és amellett, hogy állóképesség-javító,  a comb és a fenék izmait is megdolgoztatja rendesen, úgyhogy mindenképp ajánlom!

Ha pedig fogyni szeretnél vele, nincs más dolgod, mint zsírégető edzést tartani! Ha olvasod a blogom, biztos láttad a cikkeimet a zsírégetésről, de ha nem, itt megtalálod őket:

Ha van még kérdésed, írj nyugodtan!

Jó edzést neked, remélem hamar eléred a célodat!

Puszi!

Bogi


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim