Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Süt a nap, nehogy szomorú légy! :)

2013. április 15. | Egyéb | hozzászólás

A mai napom eléggé hosszú, de aktív volt! :) Szokás szerint reggel 8-ra mentem dolgozni, 4-kor végeztem, utána egy kétórás edzést tartottam az iskolában (atlétika edzés volt, kinn a pályán, szikrázó napsütésben, azt hiszem ez töltött fel a leginkább), majd mikor hazaértem, úgy gondoltam, ennyi nem volt elég és kimentem az erdőbe kirándulni (szerencsés vagyok, közvetlenül az erdő mellett lakom vagyis inkább benne).

Bogi

 

Több, mint másfél órát sétáltam és felmentem a kis-hárs-hegyi kilátóhoz is, ahol már sokszor jártam, de ma először vettem a bátorságot, hogy felmásszak rá (tériszonyom van, meg amúgy is olyan ingatag az a kilátó). Egyedül voltam, féltem, de eldöntöttem, hogy igenis fel kell másznom rá, nehogy már ne, le kell küzdenem a tériszonyomat. Nagy nehezen, többször megállva (és közben szitkozódva), de sikerült felmennem! Nagyon büszke vagyok magamra! :) És rájöttem, hogy tök jó ott fenn! :D Pont naplemente volt és ott terült el előttem az egész város, tényleg gyönyörű volt. :) Azt hiszem, hogy egy ilyen nap után ma este nem lesz gondom az elalvással. ;)

naplemente


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim