Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Bogi nagy nyári lazsálása – avagy a kapinbogi.hu szabadságra ment

2013. július 22. | Egyéb | hozzászólás

Tudom, tudom, az utóbbi időben kicsit eltűntem, de meg tudom magyarázni! :) Májustól egészen a tanév végéig elképesztő hajtás volt az iskolában, ahol dolgozom, utána pedig kitört a nyári szünet, amit meg kell hogy mondjam, nagyon élveztem és még mindig nagyon élvezek. Jól esik kipihenni az év fáradalmait, csak olyan dolgokat csinálni, amihez éppen kedvem van (olvasgatok, barátokkal megyünk jobbra-balra, edzegetek, napozgatok, sétálgatok és így tovább), ezt könnyű lenne megszokni. :)

Kapin Bogi

És mivel két hétre elutaztam és előtte / utána sok más programom volt, sajnos elhanyagoltam a blogomat, amiért ezennel elnézést kérek. De most megpróbálom kicsit összekapni magam, tele vagyok tervekkel és új ötletekkel, remélem ennyi lazsálás mellett lesz is lelkierőm kibontakoztatni őket. :) Sajnos vagy egy nagyon rossz tulajdonságom: nagyon könnyen ellustulok… Mikor elkezdődött a nyári szünet, az első pár napban minden nap ugyanúgy felkeltem korán, ahogy azt évközben megszoktam, nem igazán tudtam még ellazulni. Most bezzeg… Az isten sem rángat ki 11 előtt az ágyból. :D És ez nem jó, nem szeretem, hogy ilyen lusta is tudok lenni, de hát ez van, nem tudom megerőszakolni magamat. Ilyen vagyok és kész, ezt kell elfogadni.

A másik problémám pedig az, hogy őszintén szólva nehezen találok most olyan témát, amiről szívesen írnék és amiről úgy gondolom, szívesen olvasnátok. Rengeteg téma van a fejemben, de alkotói válságba kerültem, nem tudom mivel lenne érdemes foglalkozni. Majdnem minden héten kapok tőletek emaileket, amiben kérdeztek és kértek bizonyos dolgokat, ezeket többnyire teljesítem is, ezért most is arra kérlek titeket, ha van valami jó ötletetek, írjatok üzenetet, én ezeknek mindig nagyon örülök. :)

Most csak ennyit szerettem volna mondani (tipikus kifogás-keresés az egész egyébként, amit utálok, de mint mondtam, ez van, lusta disznó is tudok lenni, mint ahogy azt az elmúlt 1-2 hónapban bizonyítottam is). Köszönöm, hogy elolvastátok! További szép hetet kívánok nektek és ha tehetitek, legalább pár napot ti is lustálkodjatok, mert nagyon jó! :)


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim