Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Ha hallgattam volna, bölcs maradtam volna!

2013. november 23. | Érdekes történetek | hozzászólás

A mai blogbejegyzésemnek kivételesen semmi köze nem lesz a tőlem megszokott témákhoz, mint edzés vagy sportos életmód. Ma ezzel a rövid cikkel köszönetet szeretnék mondani a magyar egészségügyben dolgozóknak, amiért lelkiismeretes munkájukkal, kedvességükkel, megértésükkel és odafigyelésükkel megkönnyítették az elmúlt, meglehetősen nehéz időszakot számomra. Ezt főképp ilyenkor tudja értékelni az ember, amikor fájdalmai vannak, kiszolgáltatott helyzetben van és fél. Máskor csak úgy elmegyünk mellette és természetesnek vesszük.

Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, ezért csak a lényeget írom le: a héten (szerdán) ki kellett műteni mind a négy bölcsességfogamat, mivel sajnos egészségügyi problémákat okoztak és aki ismer, az tudja (aki meg nem, az most megtudja), hogy én vagyok a világon a legbeszaribb ember! A legeslegnagyobb paragép! Mikor megtudtam, hogy az orvosom ki szeretné szedni őket, majdnem elájultam. De miután felocsúdtam a kisebbfajta idegösszeomlásomból, azonnal alkudozni kezdtem, felajánlottam a jó doktornak mindent, csak ne kínozzon meg. Sajnos azonban végül el kellett fogadnom, hogy ez a dolog meg fog történni, nincs mit tenni, ez az egyetlen jó megoldás hosszú távon. Nem ecsetelem tovább, miután azt a szegény szájsebész orvost a halálba idegesítettem a folyamatos kéréseimmel, nyavalygásaimmal, alkudozásaimmal, spontán hisztijeimmel, a héten túlestünk a rettegett műtéten és be kell vallanom, ennek a bölcsességfog eltávolításnak nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Bölcsességfogaim eltávolítása előtt és után! Lehet választani, melyik tetszik jobban, szabad a vásár!

Bölcsességfogaim eltávolítása előtt és után! Lehet választani, melyik tetszik jobban, szabad a vásár!

Altatásban műtöttek és miután felkeltem, viszonylag jól éreztem magam, nem voltak fájdalmaim és lekopogom, de azóta sem kellett egyetlen egy fájdalomcsillapítót sem bevennem! Kicsit feldagadt az arcom, de az sem vészesen, így a legnagyobb problémát tulajdonképpen az okozta (és még mindig az okozza), hogy mivel féltem a sebeimet, nem tudok úgy igazán jóízűen enni, így állandóan éhes vagyok! De úgy gondolom, hogy amíg ez a legnagyobb problémám, panaszra nem nyitom a szám. :)

Száz szónak is egy a vége, nem kellett volna ennyire félnem ettől az egésztől, nem volt annyira borzasztó, mint amilyennek elképzeltem és ez véleményem szerint azért van, mert igazán jó kezekbe kerültem! Az egész procedúra alatt éreztem a törődést a szájsebész és az altató orvosom részéről és a nővérek is végig nagyon figyelmesek és kedvesek voltak velem, ami nagyban megkönnyítette a kórházban töltött időmet. Nem mondom, hogy életem legszebb pár napján vagyok túl, de a körülményekhez képest meglepően jól vagyok! Ezért úgy érzem, hogy köszönettel tartozom, amit többek között ezúton is szeretnék kifejezni! Köszönöm szépen a magam és a többi beteg nevében is a gondoskodásukat! :)

És csak úgy érdekességképpen hozzátenném, hogy az orvosom kiköpött úgy nézett ki, mint a Vészhelyzetben a Carter doki! :) Elképzelhető, hogy ez is hozzásegített engem a gyors gyógyuláshoz, ki tudja. ;)

Kapin Bogi


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim