Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Eddzünk együtt, hogy egy gyerek karácsonyi kívánsága teljesüljön!

2013. december 7. | Edzés | hozzászólás

Pár nappal ezelőtt támadt egy ötletem, amit szeretnék megosztani veletek. Arra gondoltam, hogy szervezek egy karácsonyváró jótékonysági sportestet, ahol végre edzhetnénk együtt egy jó nagyot és ezzel még segítenénk is másokon! Jól hangzik, nem? :) A puszta ötletből azóta már jóval több lett, szerencsére nagyon gyorsan sikerült minden részletet kitalálni és beszerezni egy ilyen rendezvényhez szükséges “hozzávalókat”, mindezt köszönhetően annak, hogy az emberek jók és minden általam megkeresett személy nagyon segítőkész volt, amikor megtudta, hogy miről is van szó. Na de először nézzük meg, miről is van szó. ;)

Kapin Bogi
December 20-án, pénteken este 18:30-as kezdéssel várlak titeket szeretettel a BME Sportközpontban egy fergeteges interval edzéssel, melyet jómagam, Kapin “Kinyirovka” Bogi fogok tartani. Vigyázzatok, a név kötelelez, garantáltan lesz nemulass! :) De ne ijedjetek meg, nagyon jó lesz, imádni fogjátok! :) Ezen felül az érdeklődők kipróbálhatják a méltán nagy népszerűségnek örvendő új fitneszirányzatot, a TRX edzést egy profi TRX tréner, Jacob András vezénylésével. Ha még eddig nem TRX-eztél, itt a helyed, ha pedig te is TRX fan vagy (mint én), akkor azért kötelező a jelenléted! ;)

Ha ez még nem lenne elég meggyőző számodra, van még egy jó hírem a rendezvénnyel kapcsolatban: minden résztvevő kap a belépéskor egy tombolaszelvényt, amivel részt vesz az edzések után egy sorsoláson, ahol különböző értékes ajándékokat lehet nyerni, de erről még nem árulhatok el sokat. ;) Na jó, annyit mondok, hogy a Freestyler fitneszruházatokat gyártó cég, a Frizura & Szépség Magazin és a Nagy & Szabó Ékszer a rendezvény főtámogatói, de ennél többet egyelőre nem mondhatok. ;) Részletek hamarosan érkeznek, amiket mind itt, mind a Facebook oldalamon meg fogok osztani!

És ennyi marketingszöveg után végre elérkeztem a történet lényegéhez. Azért (is) gyere el 20-án este erre a sportestre, mert a belépőkből befolyt bevételt teljes egészében egy súlyosan beteg gyermek karácsonyi kívánságának teljesítésére fordítjuk. A Csodalámpa Alapítvánnyal együttműködve az a célunk, hogy egy kis örömöt csempésszünk egy kórházi ápolásra szoruló gyerkőc életébe azzal, hogy megadjuk neki azt, amire a legjobban vágyik! Én nagyon boldog lennék, ha ezt sikerülne megvalósítani, ezért kérek mindenkit, hogy aki teheti, jöjjön el és hozzon magával minél több embert, barátot, barátnőt, anyát, apát, tesót, kutyát, macskát, mindenkit, a lényeg, hogy sokat legyünk! :) A belépő 1000 Ft lesz. Hiszek benne, hogy sok kicsi sokra megy és nem egy-két nagy embernek kell megváltani a világot, hanem nekünk együtt közösen kell megváltanunk a világot! Ha mindenki egy keveset tud adni és sokan adnak keveset, az már rengeteg és nagy változásokat eredményez! És ne feledd: jó tett helyébe jót várj! Gyere el, érezd jól magad, mozogj velünk és nyerj valami szépet a tombolán! Ha ezt megteszed, te is segítettél abban, hogy egy kicsi valaki a világban boldogabb legyen!

Kapin Bogi

Remélem, hogy december 20-án fél 7-kor sok-sok jó ember fog összegyűlni nem is olyan kis helyen (amiért külön köszönet jár a BME Sportközpontnak!) és együtt sikerül elérni a célunkat, ami ezúttal nem (csak) a kockás has és a kerek popsi lesz, hanem annál jóval több… Köszönöm, hogy ha tudtok segíteni, akár csak egy megosztással, de legjobb az lenne, ha jönnétek! :) Részletek pár napon belül érkeznek, kövessétek addig is a Facebook oldalamat! :)

Az eseményre itt tudsz jelentkezni (kérlek tedd is meg, hogy lássuk, kb. hány résztvevőre számíthatunk, köszönöm): https://www.facebook.com/events/1400999066810066/?previousaction=join&source=1

 


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim