Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

December 20., 18:30, BME Sportközpont, ott a helyed!

2013. december 17. | Edzés | hozzászólás

Ha Hozzád még nem jutott volna el  a hír, december 20-án (azaz most pénteken) 18:30-as kezdettel karácsonyi, jótékonysági edzést tartok a  BME Sportközpontban! Egy 8 éves leukémiával küzdő kisfiú karácsonyi kívánságának teljesítése a cél, ezért kérlek, hogy ha teheted, gyere el és támogasd te is ezt az akciót! Kevin, aki jelenleg sajnos egy budapesti kórházban kénytelen ideje nagy részét tölteni, egy Play Station Vita játékot kért a Jézuskától és mi most pénteken azért gyűlünk össze egy közös edzés erejéig, hogy a belépő kifizetésével (ami 1000 forint) besegítsünk a Jézuskának Kevin ajándékának megvásárlásában!

Kapin Bogi
Érdemes eljönnöd, mert a jótékonyságon felül részed lehet egy fergeteges interval köredzésben (amit én tartok és garantálom, hogy meg fogod emlegetni), egy brutáljó TRX órában, amit Jacob András TRX instruktor kínál nektek és végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk a tombolasorsolást is! Nyerhettek Éhezők viadala ékszert a  Nagy & Szabó Ékszer felajánlásával, szépségápolási csomagokat és karácsonyi CD-ket a  Frizura & Szépség Magazin jóvoltából, egy LUSH kozmetikai ajándékcsomagot és különböző sportos dolgokat (például egy praktikus sporttáskát) kedvenc fitneszruha boltomtól, a  Freestyler-től! Minden belépő mellé jár egy tombolaszelvény, sőt, ha több belépőt vásárolsz 1000 forintért, nyerési esélyeidet is megnövelheted, amivel méghozzá Kevin ajándékába is több pénzt adsz bele!

A belépő árából befolyt teljes összeget a Csodalámpa Alapítvány kapja meg, akik ezt a pénzt a fent említett kisfiú karácsonyi kívánságának teljesítésére fordítják!

Nagy szeretettel várlak Titeket pénteken 18 órától a  BME Sportközpontban, és ne feledjétek, 18:30-kor kezdődik az edzés!!! Ha tudsz, hozz magaddal valakit, ott találkozunk! :)

 


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim