Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Hello 2014! :)

2014. január 1. | Motiváció | hozzászólás

Hát, ez a nap is eljött, 2014 lett! :) Boldog új évet kívánok nektek, remélem mindenkinek nagyon jól telt a szilveszter! Nekem ezúttal kivételesen jól sikerült a szilveszteri buli, barátokkal buliztunk, karaokiztunk, táncoltunk, ettünk, ittunk, tényleg tök jól éreztük magunkat, egészen hajnali 5-ig, aminek persze most meg is van a böjtje. :) De ahogy mondani szokás, aki éjjel legény… az nappal alszik. :D Egész nap punnyadtam, energiaszintem nulla, ezért ma csak családi képeket és videókat nézegettem (persze végig ágyban fekve). Ezt most azért mesélem el, mert rájöttem valamire.

Jó pár videót találtam ma, amin olyan 13-14 éves lehetettem és hát finoman fogalmazva elég gáz voltam. :) Nagyon nem tetszett, amit láttam, nem is részletezném: csúnya voltam és hülye. Röviden és tömören ennyi a lényeg. :D Azért volt 1-2 felvétel, amire büszke vagyok: 13 éves koromban otthon a nappalinkban edzettem, teljesen magamtól találtam ki a gyakorlatokat és én raktam össze magamnak minden háttértudás nélkül az edzéstervet. Ez persze meg is látszott a színvonalon, de mindegy, a lényeg, hogy legalább csináltam, mert már akkor érdekelt a dolog. Azóta szerencsére meg is tanultam, hogy kell helyesen guggolni, rossz volt nézni, amit akkoriban csináltam. :) Miután viszont megnéztem és elszörnyülködtem ezeken a 10 éve készült a videókon, megtaláltam pár másikat, amik viszont 2012-ben vagy 2013-ban készültek: a diplomaosztómat, a szülinapomat, stb. és megdöbbenve konstatáltam a 10 év alatt beállt változásokat!

Kapin Bogi

Rengeteget fejlődtem az évek alatt, ma már sokkal többet tudok a világról, érettebb és talán bölcsebb vagyok, tudatosabb és egészségesebb, sportosabb és jóval formásabb, izmosabb! Észre sem veszed a változást, hiszen minden nap látod magad, de ha összehasonlítod a jelen énedet a például 10 évvel ezelőttivel, óriási különbségek vannak! A kérdés már csak az, hogy milyen változásokon mész keresztül! Ha tetszik az az irány, amerre haladsz és meg vagy elégedve magaddal, valamit jól csinálsz. De ha visszanézel a múltba, majd megvizsgálod a jelenedet és nem vagy boldog, akkor itt az idő, hogy változtass!
Én ma arra jöttem rá, hogy rengeteg mindenen szeretnék még változtatni magamon és az életemen, sok mindent el szeretnék még érni és azt akarom, hogy ha a tegnapi buliban készült felvételeket (amik egyébként teljes mértékben vállalhatatlanok! :) ) évekkel később megnézem és összehasonlítom majd magam a mostani és az akkori önmagammal, büszke és elégedett lehessek! 10 év múlva is ilyen nagy változásokat akarok látni magamon és remélem, hogy addigra sikerült megvalósítanom az addigra kitűzött céljaimat!

Kapin Bogi

Ugyanezt kívánom nektek is! Legyenek mindig rövid és hosszú távú terveitek és céljaitok! Nézd végig és írd is le őket, majd a a megvalósításhoz vezető lépéseket is gondold át és vágj bele! Minden álom és cél megvalósítható, csak és kizárólag idő és kitartás kérdése! És egy kis tipp: mindig örökítsd meg a pillanatot, készíts képeket és videókat, mert tök jó érzés lesz később visszanézni őket! És ha a külsőddel kapcsolatban (is) vannak céljaid, a képek mindig jól jönnek majd az összehasonlításhoz, mert pontosan látni fogod az elért eredményt. :)

Én kitűztem magamnak 2014-re az új céljaimat és persze a hosszabb távúak is itt vannak még a tarsolyomban, hiszen jó pár megvalósításához még évekig keményen dolgoznom kell! De fel a fejjel, csinálni kell és meglesz, ez egészen biztos! :) Még egyszer sikerekben gazdag és nagyon aktív új évet kívánok nektek! :)


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim