Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

Csodák igenis vannak! :)

2014. január 22. | Egyéb | hozzászólás

Szeretnék nektek beszámolni arról, hogy mi lett a decemberi közös jótékonysági akciónk gyümölcse. Röviden: öröm és boldogság. :) A Csodalámpa Alapítvány önkéntesével, Zsuzsival tegnap délután adtuk át a 8 éves Kevinnek ajándékát, egy Play Station Vita játékkonzolt a Tűzoltó Utca Gyermekklinikán, aminek a kisfiú nagyon-nagyon örült, régóta vágyott erre a játékra. Nem tudott róla, hogy meg fogja kapni, annyit tudott, hogy még tavaly decemberben felvette Zsuzsi a kívánságát és csak reménykedett benne, hogy egyszer teljesül a vágya. Mondanom sem kell, mekkora meglepetést és örömöt okozott neki az érkezésünk és az, amit magunkkal vittünk. ;)

Kapin Bogi
December 20-án mindenki hozzájárult a projekt sikeréhez, aki részt vett a sportesten és ezért szeretnék köszönetet mondani! Köszönöm szépen Drobinoha Ádámnak, aki elkészítette a rendezvény plakátját és azoknak, akik ezt megosztották, hogy még többen eljöjjenek! Köszönöm azoknak, akik anyagi hozzájárulással segítettek annak ellenére, hogy nem tudtak eljönni és persze nagy pacsi azoknak, akik ott voltak, izzadtak és ezzel támogatták a kezdeményezést! Hálával tartozom továbbá a BME Sportközpontnak, a Nagy & Szabó Ékszernek, a Freestyler-nek, a Frizura & Szépség Magazinnak, a LUSH-nak és végül, de nem utolsó sorban edzőtársamnak, Jacob Andrisnak, aki egy fantasztikus TRX edzéssel színesítette a rendezvényt!

Kapin Bogi

A Csodalámpa Alapítvány nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre, ezért köszönöm nekik is a segítséget! Jó érzés tudni, hogy léteznek ilyen alapítványok és vannak ilyen emberek, akik ennyi örömöt okoznak másoknak és ezzel jobbá varázsolják a világot! Sok kicsi sokra megy, ez most is bebizonyosodott és ha benne vagytok, csinálunk még ilyet, mert nagyon jó volt! :)

Kapin Bogi

A decemberi sportrendezvényről készült képeket ide kattintva tekinthetitek meg!

 

 


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3290

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim