Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

JóNap volt! :)

2014. május 2. | Edzés | hozzászólás

2014. április 27-én első alkalommal került megrendezésre a JóNap, ami egy jótékonysági sportrendezvény, méghozzá a legjobb magyar fitneszoktatók közreműködésével! Ezúttal a Csodalámpa Alapítványnak gyűjtöttünk, akik keményen dolgoznak azért, hogy beteg gyerekek kívánságait teljesíthessék. A 92 résztvevő adományaiból és egyéb felajánlásokból 193 000 forintot sikerült összegyűjtenünk, amire én nagyon büszke vagyok! Örülök, hogy ennyien eljöttetek és tőletek tudom, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! Az oktatók (magamat is beleértve) szintén nagyon élvezték ezt a napot, így azt hiszem, hogy mindenki jól járt. :) Egyik kedvenc szólásomat megint elsütném: sok kicsi sokra megy. Ez megint bebizonyosodott. :)

Kapin Bogi JóNap

A JóNap-on rengeteg sportos programon lehetett részt venni, ezt röviden össze is foglalom nektek – képekkel megspékelve. Először is IronBox edzést tartott Tatarek Rezső, ami tökéletesen megalapozta a napot, majd Kangoo Jumps következett Csukovits Ancsa vezetésével.

Kapin Bogi JóNap

Kapin Bogi JóNap

Kapin Bogi JóNap

Kapin Bogi JóNap

Mindenki nagy örömére Péntek Enikő is eljött hozzánk Zónázni, ezt követően pedig Fort Alexandra csapott egy óriási Zumba partit a színpadon! Az utolsó órával a színpadon én zártam a sort, R-EVOLUTION köredzést tartottam, amit nagyon élveztem!

Kapin Bogi JóNap

Kapin Bogi JóNap

Kapin Bogi JóNap

Kapin Bogi JóNap

02_-122

Wejwár Dávid személyi edző a JóNap-on két 20 perces funkcionális köredzést is tartott, ahol az érdeklődők kipróbálhatták többek között a TRX trénert is.

Kapin Bogi JóNap

Végül, de nem utolsósorban a Poledance Paradise rúdtáncosait szeretném megemlíteni, akik mindenkit elkápráztattak (nem csak a fiúkat!) ügyességükkel és kecsességükkel.

Kapin Bogi JóNap

Kapin Bogi JóNap

Nagy köszönettel tartozom mindenkinek, akik támogatták ezt a rendezvényt, nagyon hálás vagyok érte! Külön köszönet a Nagy&Szabó Ékszer-nek (a felajánlott ékszerekért), a Freestyler-nek (a felajánlott sporttáskáért), a BME Sportközpontnak, Leskó Robinak (a fotókért), Petri Janinak (a hangosításért és a színpadért), Drobinoha Ádámnak (mindenért, különösen a plakátért), anyának és apának (az egész napos segítségért) és a Csodalámpa Alapítvány önkénteseinek! De legfőképpen az oktatókat szeretném kiemelni, hiszen nélkülük az egész nem jöhetett volna létre! Köszönöm szépen Péntek Enikő, Tatarek Rezső, Fort Alexandra, Csukovits Anna és Wejwár Dávid, nagyon nagyok voltatok! :)

Az összegyűlt pénzből gyerekeknek fogunk ajándékokat venni, erről természetesen be is fogok számolni nektek! :)

A JóNap-on készült képeket itt tudjátok megtekinteni!

 


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim