Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

A JóNap gyümölcse! :)

2014. május 28. | Érdekes történetek, Motiváció | hozzászólás

Biztos emlékeztek rá (vagy ha nem, olvassatok egy picit vissza a blogomon), hogy április 27-én a JóNap-on sok ezer forintot sikerült összegyűjtenünk jótékony célokra, amiből ezúttal egy nagyon édes és mint kiderült sportos (!) 7 éves kisfiúnak, Dominiknak szereztünk leírhatatlanul nagy örömet!

Kapin Bogi

Dominik régóta vágyott egy Xbox-ra és most a mi összefogásunkkal és a Csodalámpa Alapítvány közbenjárásával teljesült a kívánsága! Az ajándékot személyesen én adtam át és azt a boldogságot nem is tudom elmesélni nektek, amit ennek a nagyon aranyos kisfiúnak az arcán láttam. Ekkor jöttem rá csak igazán, hogy miért is dolgoztunk annyit az áprilisi rendezvényen és hogy mennyire fontos az, hogy néha “jó” dolgokat is tegyünk.Azért nem mondom, hogy önzetlen dolgokat, mert ezek nem teljesen önzetlenek…

Kapin Bogi

Hiszen ha segítesz másoknak, ez neked is rengeteget ad! Feltölt pozitív energiákkal és előtérbe helyezi az emberi dolgokat az életben. Rohangálunk eleget a saját boldogulásunk érdekében (tanulunk, dolgozunk, ügyeskedünk, próbáljuk kikaparni a saját gesztenyénket)… Néha szakítsunk időt és energiát arra is, hogy megfogjuk mások kezét és átsegítsük őket életük egy nehezebb szakaszán. Én remélem, hogy Dominik rengeteg örömét leli majd az új Xbox-ában és biztos vagyok benne, hogy az ilyen boldog és vidám pillanatoknak gyógyító erejük van! Minden jót és mihamarabbi gyógyulást kívánok neked, drága Dominik!

Kapin Bogi


Notice: wpdb::prepare helytelenül került meghívásra. The query does not contain the correct number of placeholders (11) for the number of arguments passed (12). További információk a WordPress hibakeresés oldalon. (Ez az üzenet a 4.8.3 verzióban került hozzáadásra.) in /home/gotitkonzi/web/kapinbogi/wp-includes/functions.php on line 3356

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások
REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim