Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

eddz velem!

2013. február 3.

R-EVOLUTION

 

Kapin Bogi

A R-EVOLUTION funkcionális köredzésen minden szombaton egy komoly erő-állóképességi tréningben lesz részed, ami az egész testedet dolgoztatja meg, nem csak egy-egy izomcsoportot. Az állomásokat tudatosan úgy alakítom ki, hogy minél intenzívebb, de egymástól jellegében különböző gyakorlatokat kelljen végrehajtanod, így nem terheled magadat huzamosabb ideig egyfajta mozgással, ami nagyon unalmas és ami még rosszabb, az izom elsavasodásához vezet, ez pedig gátolja a fejlődésedet. Ez az óra az aktív és pihenő szakaszok váltakoztatásával, azaz intervallum jellege miatt hatékonyan gyorsítja szervezeted anyagcsere folyamatait, segíti az izmaid fejlődését és a zsírégetést is! Ajánlott mindenkinek, aki szereti a kihívásokat, szeretne izmosodni, szálkásodni és jobb kondiba kerülni, ezzel az órával mindez garantált!

Március 14-től minden szombaton 9-től 10-ig a *Városmajor Parkban! :) (Vigyázz, a plakát becsapós, ott még a régi időpont van feltüntetve. Az edzés 9-kor kezdődik!)

* (Budapest, 12. kerület, Szilágyi Erzsébet fasor. Széll Kálmán tértől pár perc séta vagy 61-es villamos Nyúl utca megállója.)

 

 

REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim