Kapin Bogi

fitness és személyi edző, életmódtanácsadó

magamról

2012. július 31.

Kapin Bogi edzőSziasztok!

Kapin Bogi vagyok, sportedző / angol – kínai szakos tanár. Főállásban tanárként dolgozom, az emberek edzése pedig a hobbim. Sportolni mindig is szerettem, életem során mindenfélét kipróbáltam: úsztam, spinningeltem, jártam kézilabdázni, kosarazni, szertornára, fallabdázni, és körülbelül 10 éves korom óta aerobikozom is, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Mostanában a saját blogom írásán felül vőlegényemmel közös blogunkon, a Páratlan Páros-on is dolgozom (www.paratlanparos.hu), ahol a siker, motiváció, produktivitás és az emberi kapcsolatok a fő témánk. Emellett TRX-ezem, snowboardozom, wakeboardozom, gördeszkázom, hébe-hóba squasholok és ha nagyon muszáj, mert kint ítéletidő van, akkor edzőteremben edzek. Továbbá nagyon szeretek sétálni és hetente háromszor funkcionális edzéseket tartok. A R-EVOLUTION edzésemről bővebb infó itt!

Kapin Bogi edző

2012-ben döntöttem el, hogy blogot fogok írni. Akkoriban fejeztem be a Fitness Company-nál az aerobikedző tanfolyamot és kezdtem el edzőként tevékenykedni. Meglepődve tapasztaltam, hogy az emberek milyen őszintén mernek különféle problémáikkal hozzám fordulni vagy az órák után az öltözőben, esetleg emailben megkeresni. A leggyakoribb kérdések között szerepel a „hogyan csináljak kockás hasat”, „szerinted lehet-e enni kenyeret”, „hogyan fogyjak le tartósan” vagy „mit gondolsz, hányszor kell edzeni egy héten”. Nos, ezekre a kérdésekre én mindig válaszoltam és válaszolni is fogok, mert természetesen megvan a véleményem, amit nemcsak személyes tapasztalataimra, hanem a Fitness Company-nál tanultakra alapozom. De képzelhetitek, mennyire strapás minden óra után mindenki kérdésére kielégítő választ adni. Erre nincs időm és nem is túl hatékony. Ezért jött létre ez online felület, itt fogom a tapasztalataimat, gondolataimat, tippjeimet írogatni nektek. Ezentúl, ha valakinek másokat is érinthető általános kérdése lesz hozzám, itt fogok válaszolni. Ennek nagyon egyszerű és praktikus oka van: mindenki számára hozzáférhető, akit érdekel, és itt marad, nem törlöm le, újra és újra el lehet olvasni, később visszatérni rá, stb.

Kapin Bogi edző

Ezen felül terveim szerint általam valami miatt érdekesnek tartott személyekkel fogok interjúkat készíteni, elbeszélgetni velük fitneszről, wellnessről, az egészséges életmódról, fogyásról, edzésről, motivációról vagy éppen csak mindennapi életükről, sikereikről, kudarcaikról. Szeretnék továbbá olyan embereket megkeresni, akiket valamilyen szempontból sikeresnek tartok és úgy gondolom, lehet tőlük tanulni, és megpróbálom kideríteni sikerük titkát (mit esznek, mit isznak, hogyan és hányszor edzenek, és így tovább).

Egyelőre nagyjából ennyi, a tartalom menet közben majd úgyis generálja saját magát. Arra viszont szeretnék mindenkit buzdítani, hogy írjatok, kommenteljetek, ha valami érdekel, és szeretnétek, hogy szót ejtsek róla, ezt jelezzétek. Ha van valami jó kis receptetek, osszátok meg. Ha érdekes sztorid van és szívesen beszélnél róla a nagy világnak, gyere, és mondd el. Tényleg. Kíváncsi vagyok mindenre, és remélem, hogy közösen sikerül egy olyan ötletgyárat beindítani, ahol mindenki jól érzi magát, és tanulhat a másiktól, akár a másik hibáiból.

Köszönöm szépen, hogy olvastok!  

REVOLUTION
Kapin Bogi - R-EVOLUTION edzés

Funkcionális köredzés minden korosztálynak. Nőknek és férfiaknak is!

Helyszín: Városmajor Park, Széll Kálmán tértől két percre

Időpont: Minden szombaton 11:00-12:00

további részletek itt »
MAGAMRÓL
Kapin Bogi

Kapin Bogi vagyok, leendő edződ! Hiszek benne, hogy bármilyen álom megvalósítható, csak megfelelő hozzáállás és jó szokások kellenek hozzá!

» tudj meg többet

facebook

hirdetés

támogatóim